Brainnet is onderdeel van PRO Unlimited. Klik hier voor meer informatie

De juiste medewerker vinden? Zo vergroot u uw succes

De juiste medewerker vinden? Zo vergroot u uw succes

Waar sommige sectoren zoals horeca en toerisme het nog altijd lastig hebben, groeien andere sectoren behoorlijk hard. Met name in de IT, logistiek en e-commerce groeit de vraag naar personeel enorm. Wilt u uw succes op het vinden van de juiste kandidaat vergroten? Kies dan voor een open marktbenadering.

De open marktbenadering kent 3 belangrijke voordelen:

1. Meer kans op het beste talent

In een open marktbenadering worden vacatures breed uitgezet onder uitzendbureaus, detacheringsbureaus, brokers en zzp’ers. Bij Brainnet hebben we in 25 jaar tijd een groot netwerk van leveranciers van personeel in binnen- en buitenland opgebouwd. Ons recruitmentteam zoekt breed en tegelijk heel gericht. Het begint allemaal bij het goed doorvragen wat voor kandidaat er gezocht wordt. In samenspraak met de inhurende manager of inhuurdesk stelt de recruiter het profiel van de gewenste kandidaat scherp. Op basis van het profiel wordt de wervingshaalbaarheid in kaart gebracht en zet de recruiter de vacature uit bij de meest geschikte leveranciers. Wij vergroten het zoekgebied en tegelijk werven we persoonlijk en heel gericht, dat levert u de grootste kans op de beste kandidaten op.

2. Marktwerking op talent en tarief

Door ons grote (internationale) netwerk, is er ook een grote diversiteit in kandidaten. Hierdoor krijgen wij zicht op het beste talent dat de arbeidsmarkt te bieden heeft voor die specifieke vacature. De open marktbenadering creëert concurrentie op kwaliteit en tarief. De omvang en diversiteit van ons netwerk, zorgt ervoor dat we de juiste kandidaat vinden. Ook in tijden van schaarste. En wij kunnen onze klanten adviseren over marktconforme tarieven.

3. Gelijke kansen voor iedereen

Brainnet heeft zelf geen detacheerbare mensen in dienst en neemt dus een neutrale positie in dit zoekproces. Dit betekent dat er nooit sprake is van oneerlijke concurrentie of tegengestelde belangen. Iedere leverancier en zzp’er maakt evenveel kans op een opdracht via Brainnet, tegen een marktconform tarief.

Wilt u meer weten? Bekijk onze oplossingen, of neem contact met ons op.