Brainnet is onderdeel van PRO Unlimited. Klik hier voor meer informatie

Brainnet wederom geselecteerd voor de FD Gazellen Awards in 2020

Brainnet wederom geselecteerd voor de FD Gazellen Awards in 2020

Brainnet is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarom wederom genomineerd voor de FD Gazellen Awards van 2020. Het Financieel Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) reikt elk jaar de award uit voor de snelst groeiende bedrijven en de Oryx prijs voor de meest opvallende Gazelle. Brainnet is voor de 9e keer genomineerd.

Om in aanmerking voor de FD Gazellen Award te komen moet er een minimale omzetgroei van 20% zijn over een periode van drie jaar (2017 tot 2020). De bedrijven worden ingedeeld naar twaalf categorieën en per categorie worden drie extra prijzen (de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Award) uitgedeeld aan de drie bedrijven aan top. De categorieën bestaan uit 4 regio’s gecombineerd met 3 omzetklassen. Brainnet valt onder de categorie Regio Oost, omzetklasse groot.

Anne Meint Bouma, directeur Brainnet: “Het is mooi om te zien dat we ook dit jaar opnieuw worden genomineerd voor de FD Gazellen Awards. Dit betekent dat we blijven groeien en dat er behoefte blijft aan onze dienstverlening. We zijn trots en blij met de nominatie en dat onze opdrachtgevers voor ons blijven kiezen."

Vanwege de coronamaatregelen dit jaar zal de uitreiking digitaal plaatsvinden op 19 november vanaf 16.00.