Brainnet is onderdeel van PRO Unlimited. Klik hier voor meer informatie

Brainnet voor de 8ste maal een FD Gazellen

Brainnet voor de 8ste maal een FD Gazellen

In 2019 organiseert Het Financieele Dagblad voor de zestiende keer de FD Gazellen. Dit is een ranglijst met daarop de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Brainnet is dit jaar voor de 8ste keer een FD Gazellen en daarmee genomineerd voor een FD Gazellen Award.

De ranglijst is een goede graadmeter voor het economische klimaat in Nederland, want alleen bedrijven die de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én het laatste jaar winstgevend afsluiten, maken kans op een FD Gazellen Award. Brainnet is genomineerd in de categorie groot in de regio Oost-Nederland.

Sinds 2018 wordt er niet alleen gekeken naar de omzetgroei, maar ook naar de groei van werknemers (in fte’s) en moet er in het afgelopen jaar winst zijn gemaakt.

Anne Meint Bouma, directeur Brainnet: “Het is een bevestiging dat we het in onze branche als onafhankelijke inhuurspecialist goed doen en voorzien in een behoefte. Dat opdrachtgevers voor ons kiezen, bevestigt dat onze aanpak werkt en daar zijn we trots op én dankbaar voor.”

Alle FD Gazellen ontvangen een award, maar per regio worden ook nog de gouden, zilveren en bronzen FD Gazelle uitgereikt. Deze awards gaan naar de snelste groeiers binnen hun categorie. De uitreiking is voor de regio Oost-Nederland op 12 november in Apeldoorn.