Brainnet sponsort Paul Zwama op weg naar Tokio 2020

Brainnet sponsort Paul Zwama op weg naar Tokio 2020

Voormalig Nederlands kampioen marathon Paul Zwama wil zich kwalificeren voor de marathon van de Olympische Spelen van Tokio in 2020. Brainnet steunt Paul als sponsor tijdens zijn voorbereiding op de Olympische Spelen.

Gedurende zijn voorbereidingstraject, organiseert Paul verschillende activiteiten om meer bekendheid te genereren. Zijn eerste activiteit vond plaats op donderdag 16 augustus. Paul deed een wereldrecordpoging marathon lopen op de loopband. Na 2 uur, 20 minuten en 45 seconden mag hij zichzelf de officieuze wereldrecordhouder noemen. De aanvraag voor het officiële wereldrecord is ingediend bij het Guiness Book of Records. Het oude wereldrecord stond op naam van de Amerikaan Eric Blake en was een minuut langzamer.

Paul gebruikte deze wereldrecordpoging als kick-off voor zijn kwalificatie en trainingstraject naar de Olympische Spelen 2020 in Tokio. Brainnet gaat Paul intensief volgen tijdens dit traject en zal hier veel over berichten. Daarnaast wordt er ook een Tokio Challenge opgezet voor klanten, relaties en medewerkers. Hiervoor worden workshops, clinics en meet&greets georganiseerd.