Brainnet door DELA aangesteld als Managed Service Provider externe inhuur

Brainnet door DELA aangesteld als Managed Service Provider externe inhuur

DELA heeft na een RFP-traject Brainnet geselecteerd als Managed Service Provider externe inhuur. Brainnet start per april 2018 met het Managed Service Programma. De afgelopen maanden is gewerkt aan de implementatie van de dienstverlening.

Anne Meint Bouma, directeur van Brainnet: “DELA was op zoek naar kwaliteit, toegevoegde waarde en ontzorging. We zijn blij dat een toonaangevende organisatie als DELA het vertrouwen in Brainnet uitspreekt. Vanuit een partnership geven we de komende jaren samen invulling aan het strategische thema workforcemanagement en het gezamenlijk optimaliseren van het inhuurproces. De kernwaarden van DELA ‘Betrokken, Integer en Ondernemend’ staan hierin centraal en passen zeer goed bij waar Brainnet voor staat namelijk betrouwbaar, transparant en onafhankelijk.

Over coöperatie DELA

Circa 150 vestigingen, 2.400 medewerkers, 42.000 uitvaarten per jaar en 3,7 miljoen verzekerden maken coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al 80 jaar tegen een eerlijke prijs met een begrafenis of crematie, repatriëring, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is de ambitie van coöperatie DELA dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA is een ‘Great Place to Work’, heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, het Keurmerk Uitvaartzorg, het Keurmerk Privacy Waarborg en is lid van MVO Nederland. www.dela.nl

Over Brainnet

Als onafhankelijk inhuurspecialist is Brainnet ruim twintig jaar actief in de wereld van flexibele arbeid. Brainnet biedt expertise, capaciteit en visie om opdrachtgevers 100% te ontzorgen als het gaat om inhuur van externe professionals. Haar opdrachtgevers zijn ondermeer banken, verzekeraars, energiebedrijven, netbeheer, bouw & infrabedrijven, zakelijke dienstverleners, ingenieursbureaus, technische dienstverleners, vervoersmaatschappijen, ziekenhuizen, waterschappen, (semi)overheid en onderwijsinstellingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Anne Meint Bouma, directeur
Tel: +31 (0)30 – 602 16 17