Brainnet is onderdeel van PRO Unlimited. Klik hier voor meer informatie

Avans Hogeschool selecteert Brainnet als inhuurspecialist

Avans Hogeschool selecteert Brainnet als inhuurspecialist

Avans Hogeschool heeft Brainnet geselecteerd als inhuurspecialist voor de terbeschikkingstelling van de externe inhuurmedewerkers. Brainnet zal zorg dragen voor de inhuur van de niet-onderwijs gerelateerde medewerkers, het contractmanagement van toeleveranciers en zelfstandig ondernemers. De duur van de overeenkomst is 3 jaar, met een optie tot verlengen van drie maal 12 maanden.

Anne Meint Bouma, directeur van Brainnet, is blij met de keuze van Avans: “Hiermee wordt opnieuw een toonaangevende onderwijsinstelling aan ons klantportfolio toegevoegd. En ook voor Avans kan Brainnet met de uitgebreide kennis van wet- en regelgeving en groot netwerk de beste interim professionals vinden en zorg dragen voor het contractmanagement.”

Avans Hogeschool

Met 35.083 studenten, 61 hbo-opleidingen en ruim 3.300 medewerkers behoort Avans Hogeschool tot de grotere hogescholen van Nederland. Avans heeft locaties in Breda, ’s-Hertogenbosch, Roosendaal en Tilburg en verzorgt voltijd-, deeltijd- en duaal onderwijs.

Avans Hogeschool is in de Keuzegids Hbo 2021 beoordeeld als beste hogeschool van Nederland en staat al 12 jaar in de top 3. Avans wil wendbare en veerkrachtige professionals opleiden, die zich hun leven lang blijven ontwikkelen en klaar zijn voor het werkveld van de toekomst. Om dit te realiseren, formuleerde Avans haar Ambitie 2025: Wendbaar en Veerkrachtig, waarin ze sterk inzet op flexibilisering, keuzemogelijkheden en interdisciplinair opleiden. Als nieuwe inhuurspecialist van Avans, draagt Brainnet ook graag haar steentje bij aan deze ambitie.