Alewijnse selecteert Brainnet als inhuurspecialist

Alewijnse selecteert Brainnet als inhuurspecialist

Alewijnse heeft Brainnet geselecteerd als inhuurspecialist om het inhuurproces van externen te optimaliseren en beheren. Dit gebeurt naast de bestaande preferred suppliers. De belangrijkste doelen zijn hierbij het ontzorgen van de organisatie met een efficiënt inhuurproces, compliant zijn aan veranderende wet- en regelgeving en het verbeteren van de kwaliteit.

Mike van Weel, Head of Purchasing bij Alewijnse: “In Brainnet zien we een kennispartner. Dit bleek uit de beantwoording van de RfP en de stappen die volgden. Dat is precies wat wij bij Alewijnse zoeken en nodig hebben om onze doelstellingen te realiseren. We hebben er vertrouwen in dat Brainnet een efficiënt inhuurproces implementeert én uitvoert.”

Met Alewijnse voegt Brainnet opnieuw een toonaangevend bedrijf in de maritieme en industriële sector toe aan haar klantportfolio.

Alewijnse

Alewijnse levert oplossingen op het gebied van elektrificering en automatisering in de maritieme en industriële sector. Van nieuwbouw en refit, tot aan onderhoud & reparatie. Alewijnse is de systeemintegratie partner voor een groot aantal klanten in de scheepsvaart, waaronder jachten, de marine & overheid en dredging & offshore. In de industriële sector is Alewijnse gespecialiseerd in drinkwaterproductie, food en specifieke projecten in de maakindustrie. Alewijnse heeft inmiddels meer dan 130 jaar ervaring en telt ongeveer 1.000 medewerkers verspreid over vestigingen in o.a. Nederland, Roemenië, Frankrijk en Vietnam.