+31 (0) 30 602 16 17
Inclusief ondernemen: elk talent verdient waardevol werk
Inclusief ondernemen: elk talent verdient waardevol werk

Inclusief ondernemen

Brainnet vindt dat er op de arbeidsmarkt plek moet zijn voor iedereen. Ook mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt verdienen de kans om aan de slag te gaan.  Wij helpen organisaties bij het concretiseren van plannen als het gaat om inclusief ondernemen en wij helpen bij het vinden van de juiste mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Inclusief ondernemen in uw organisatie

Wilt u een werkplek aanbieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Wij helpen u graag met het helder krijgen van uw wensen en het vinden van de juiste persoon. Wij maken gebruik van een netwerk aan leveranciers van speciale talenten.

Bent u leverancier van speciaal talent?

Inclusief ondernemen is iets wat steeds meer opdrachtgevers graag goed en professioneel willen aanpakken. Bent u leverancier van speciaal talent? Dan komen wij graag met u in contact. U kunt via ons toegang krijgen tot een breed scala aan opdrachten bij grote gerenommeerde opdrachtgevers.

Bent u op zoek naar een opdracht en heeft u een afstand tot de arbeidsmarkt?

Wij helpen u graag bij het vinden van een passende opdracht. Wij komen graag met u in contact.

Op basis van uw wensen en mogelijkheden, schrijven wij u in. Mocht er zich een passende kans voordoen, dan nemen we contact met u op.

 


 

Meer weten

Stuur een mailtje met uw gegevens. Ik neem dan contact met u op om de mogelijkheden voor inclusief ondernemen te bespreken.

Direct een mail sturen

  Astrid Rannenburg

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

>Inclusief ondernemen