+31 (0) 30 602 16 17
HR Horizon: over de toekomst van vast en flex
HR Horizon: over de toekomst van vast en flex
HR Horizon event
We kijken terug op een succesvolle eerste editie van HR Horizon. Bekijk hier de terugblik en we zien u graag bij HR Horizon 2020!
Bekijk de terugblik
HR Horizon: visie op de toekomst
De wereld van arbeid verandert continu. Speciaal voor HR en Inkoopprofessionals deelt Brainnet interessante content over vast, flex en hybride arbeidsverhoudingen. Via ons magazine HR Horizon en het jaarlijkse event blijft u op de hoogte en bieden we u een breed pallet aan specialisten, trendwatchers en ervaringsdeskundigen die u inspireren.
HR Horizon magazine
Inclusief ondernemen, ziekte van medewerkers, Total Talent Management, schaarste op de arbeidsmarkt. Hoe gaat u hier als HR- en Inkoopprofessional mee om? In dit magazine vindt u interviews, reacties en visies van interessante bedrijven en deskundigen.

Het magazine voor HR- en Inkoopprofessionals

HR Horizon Topics

Inclusief ondernemen, ziekte van medewerkers, Total Talent Management, schaarste op de arbeidsmarkt. Hoe gaat u hier als HR- en Inkoopprofessional mee om? In dit magazine vindt u interviews, reacties en visies van interessante bedrijven en deskundigen. Zij vertellen hoe zij omgaan met talent en de verhouding tussen vast- en flexibel personeel. In samenwerking met BNR Nieuwsradio, ZiPconomy en diverse columnisten stelden wij een interessante mix samen. Deze artikelen vindt u terug in het magazine HR Horizon. 

Vraag het magazine (digitaal) aan

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

<div class="Container Container--small" style="text-align:center">
<h2>In één dag alles weten over de toekomst van Vast en Flex?</h2>

<p>HR Hor...

In één dag alles weten over de toekomst van Vast en Flex?

HR Horizon is het evenement voor HR- en Inkoopspecialisten die graag vooruitkijken en alles willen weten over het optimaal inrichten van de workforce. 

Bekijk de terugblik

>HR Horizon