Webinar 'De data en tech gedreven toekomst van flex'

13 oktober 2021, Online

Webinar 'De data en tech gedreven toekomst van flex'

Solo-oplossing of overkoepelend platform? De toekomst voor zoek en beheer van tijdelijke arbeidskrachten

Wist je dat flex wereldwijd groeit? Steeds meer bedrijven stappen over van het traditioneel tactisch beheer van flexmedewerkers naar een meer strategische focus. In de toekomst zal flexarbeid veel holistischer worden behandeld, omdat het de mogelijkheid biedt tot talentdifferentiatie, er miljarden in wordt omgezet en flex niet langer wordt ingezet voor enkel het opvangen van pieken en ziekte. Het gebruik van de juiste technologie is essentieel om de snelheid, kwaliteit, efficiëntie en financiële voordelen voor het beheer van tijdelijk personeel te verbeteren.

Ontdek tijdens dit webinar: 

  • Personele ontwikkelingen op macroniveau
  • Het belang van een holistische, data-gedreven aanpak voor flex
  • Hoe technologie werkgevers helpt om hun flex wereldwijd succesvol te beheren en op te schalen
  • De verschuiving van gefragmenteerde en niet-geïntegreerde solo-oplossingen naar een overkoepelend platform

Kijk en luister naar Kevin Akeroyd, de Chief Executive Officer van PRO Unlimited. Hij wordt gezien als een van de betrouwbaarste experts in de technologie-industrie. Kevin heeft leidinggevende functies bekleed bij enkele van 's werelds bekendste merken die leider waren in Cloud Software, Services en Data. PRO Unlimited is MSP dienstverlener en actief in ruim 100 landen, met een netwerk van 5.000 leveranciers van flexibel personeel en meer dan 210.000 flexkrachten. Brainnet is een onderdeel van PRO Unlimited.

Aanmelden

Dit webinar wordt georganiseerd als onderdeel van de Werf& en ZiPconomy Webinar Week 2021. Kijk voor het gehele programma op de website van Werf&.

Aanmelden voor het webinar