+31 (0) 30 602 16 17

Workshop Personal Branding

14 september 2016, Utrecht

Workshop Personal Branding

Hoe maak je jezelf onderscheidend en uniek? Hoe verkoop je jouw dienst of product? Vind je het lastig om jezelf  goed neer te zetten in de markt? Dan is de workshop Personal Branding wat jij nodig hebt! Tijdens deze workshop krijg je slimme tips om jezelf beter te profileren, waardoor je sneller die nieuwe baan of opdracht binnen haalt. 

Wat leer je tijdens de workshop Personal Branding? 

Hoe verpak je jouw expertise en skills in een marktboodschap? Dit is waar deze workshop in essentie om draait. Je leert hoe je jezelf als professional onderscheidend kunt profileren in de markt. Je leert hoe je jouw talenten en kwaliteiten kunt omzetten in een sterke profilering en hoe je dit vervolgens in kan zetten om beter vindbaar te zijn voor opdrachtgevers. 

Na afloop van de workshop:

  • Staat jouw profilering!
  • Weet je hoe je jouw profilering kunt gebruiken op bijvoorbeeld jouw LinkedIn profiel en op je website;
  • Ben je beter vindbaar voor (potentiële) opdrachtgevers en weten zij direct wat je hen te bieden hebt;
  • Ben je in staat om jouw profilering consistent in te zetten en over te brengen bij anderen.

Over de trainer 

De workshop wordt gegeven door Karin Manuel, zij begeleidt en coacht vanuit een eigen adviespraktijk onder andere (startende) ondernemers  Met haar workshops weet zij professionals te inspireren en aan het denken te zetten.

Datum: Woensdag 14 september 
Tijd: 19.00 - 21.00 uur 
Locatie: Omgeving Utrecht (nadere locatie volgt)

Investering 

Voor medewerkers van Flexbrain, Flexbrain Publieke Sector en Infraflex zijn de workshops kosteloos. zzp'ers en freelancers kunnen de workshops volgen tegen een scherp tarief van € 100 excl. BTW. De workshop gaat door bij minimaal 10 deelnemers.

>>Workshop Personal Branding