+31 (0) 30 602 16 17

Workshop Communiceren met Impact

22 september 2016, Utrecht

Workshop Communiceren met Impact

Heb je het wel eens meegemaakt? Je boodschap staat als een huis en toch komt het niet goed over bij de ander. Waarom komt je boodschap niet over? Hoe kun je meer invloed uitoefenen op een gesprek? Een eerste indruk maak je maar één keer! Zorg dat je met jouw boodschap de ander overtuigt. Deze workshop zal je daarbij helpen.

Wat leer je tijdens de workshop Communiceren met impact?

Tijdens de workshop Communiceren met impact leer je hoe je jouw boodschap krachtiger kan neer zetten door jouw eigen non-verbale communicatie bewust in te zetten. Ook leer je in te spelen op de verborgen boodschappen van de ander. Je wordt je bewust van de kracht van verbale en non-verbale communicatie en hoe je daarmee om kan gaan om meer invloed uit te oefenen.

Na afloop van de workshop: 

  • Begrijp je waarom non-verbale communicatie belangrijk is en hoe je non-verbale communicatie kunt herkennen;
  • Ben je je bewust van je eigen lichaamstaal en weet deze effectiever in te zetten om een betere connectie te maken met de ander in een gesprek.

Over de trainer

De workshop wordt gegeven door Karin Manuel, zij helpt vanuit een eigen adviespraktijk onder andere executives en professionals hun persoonlijke effectiviteit te versterken.  Met haar workshops weet zij organisaties en professionals de inspireren en aan het denken te zetten.

Datum: Donderdag 22 september
Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Locatie: Omgeving Utrecht (nadere locatie volgt)

Investering

Voor medewerkers van Flexbrain, Flexbrain Publieke Sector en Infraflex zijn de workshops kosteloos. Zzp’ers en freelancers kunnen de workshops volgen tegen een scherp tarief van € 100 excl. BTW. De workshop gaat door bij minimaal 10 deelnemers.

Aanmelden

>>Workshop Communiceren met Impact