+31 (0) 30 602 16 17

Voorlichtingsbijeenkomst Wet DBA

4 oktober 2016, Nieuwegein

Voorlichtingsbijeenkomst Wet DBA

Op 2 februari 2016 is de nieuwe Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (Wet DBA) via een stemming in de Eerste Kamer definitief aangenomen. Dit betekent dat vanaf 1 mei 2016 de VAR komt te vervallen. Tot 1 mei 2017 geldt een overgangsperiode, tot die tijd hebben we gelegenheid om ervoor te zorgen dat de juiste overeenkomsten worden samengesteld die goedgekeurd zijn door de Belastingdienst.

Wat verandert er?

Grootste verandering van de Wet DBA ten opzichte van de VAR is dat de verantwoordelijkheid van informatie over arbeidsverhoudingen zowel bij opdrachtgever als opdrachtnemer komt te liggen. Met behulp van door de Belastingdienst vooraf goedgekeurde model- of individuele overeenkomsten moeten de arbeidsverhoudingen duidelijk worden vastgesteld om gevrijwaard te zijn eventuele naheffingen.

Kom naar onze informatiessessie 25 oktober

Wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over de nieuwe wet en de mogelijke gevolgen. Daarom organiseren wij, evenals in het voorjaar, opnieuw een aantal informatiesessies. Deze sessie vindt plaats op 25 oktober aanstaande. Een impressie van eerdere informatiesessie vind je hier.

Meer informatie

Op onze website vind je meer informatie over de Wet DBA.

Datum: 25 oktober
Tijd: volgt
Locatie: Omgeving Nieuwegein ( nadere informatie volgt )

Aanmelden

>>Voorlichtingsbijeenkomst Wet DBA