+31 (0) 30 602 16 17

Voorlichtingsbijeenkomst Wet DBA

20 september 2016, Nieuwegein

Voorlichtingsbijeenkomst Wet DBA

Op 2 februari 2016 is de nieuwe Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (Wet DBA) via een stemming in de Eerste Kamer definitief aangenomen. Dit betekent dat vanaf 1 mei 2016 de VAR komt te vervallen. Tot 1 mei 2017 geldt een overgangsperiode, tot die tijd hebben we gelegenheid om ervoor te zorgen dat de juiste overeenkomsten worden samengesteld die goedgekeurd zijn door de Belastingdienst.

Wat verandert er?

Grootste verandering van de Wet DBA ten opzichte van de VAR is dat de verantwoordelijkheid van informatie over arbeidsverhoudingen zowel bij opdrachtgever als opdrachtnemer komt te liggen. Met behulp van door de Belastingdienst vooraf goedgekeurde model- of individuele overeenkomsten moeten de arbeidsverhoudingen duidelijk worden vastgesteld om gevrijwaard te zijn eventuele naheffingen.

Kom naar onze Informatiessessie 20 september

Wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over de nieuwe wet en de mogelijke gevolgen. Daarom organiseren wij, evenals in het voorjaar, opnieuw een aantal Informatiesessies. De eerste sessie vindt plaats op 20 september aanstaande. Een impressie van eerdere Informatiesessies vind je hier.

Meer informatie

Op onze website vind je meer informatie over de Wet DBA. Graag tot ziens op 20 september aanstaande!

Datum: Dinsdag 20 september
Tijd: 9.00-12.00 uur (inloop tussen 09.00 en 09.30 uur met koffie/thee)
Locatie: Green Village, Blokhoeve 7, Nieuwegein

Aanmelden

>>Voorlichtingsbijeenkomst Wet DBA