+31 (0) 30 602 16 17

Avondseminar 'Methoden die werken' in samenwerking met Managementboek

9 mei 2017, Van der Valk Houten

Op 9 mei organiseren Managementboek met Brainnet, Flexbrain, Myflex en Infraflex een avondseminar ‘Methoden die werken’. John Maes, Master Black Belt en senior Vice President van het Lean Competence Center van Rabobank is spreker, evenals Mike Hoogveld, auteur van onder andere bestseller Agile Managen en Rini van Solingen, expert op gebied van Agile en Scrum, bestsellerauteur en deeltijdhoogleraar aan de TU Delft.

Programma

18.00 uur 
Light walking dinner en registratie.

18.30 uur
Opening van deze avond door Anne Meint Bouma.

18.45 uur
De kracht van Scrum
Scrum hanteert een stap-voor-stap aanpak en stelt waardeverhoging, teamverantwoordelijkheid en klantbetrokkenheid centraal. Scrum wordt al veel gebruikt in de IT, maar is ook daarbuiten uitstekend toepasbaar. Rini van Solingen presenteert de basics van scrum en laat enkele, herkenbare voorbeelden zien uit de praktijk.

19.30 uur
Agile managen
Agility-expert Mike Hoogveld laat zien wat we kunnen leren van slimme start-ups en andere succesvolle innovatieve organisaties. Aan de hand van praktijkvoorbeelden beschrijft hij hoe je je eigen organisatie agile maakt, door te focussen op continue verbetering. Daarmee geeft hij heel concreet antwoord op die uiterst cruciale vraag waar zoveel organisaties mee worstelen: hoe vergroten we onze wendbaarheid?

20.15 uur 
Social Networking Break

20.45 uur
Succesvol lean
John Maes laat zien hoe Lean een organisatiecultuur kan transformeren naar een cultuur van continu verbeteren, ongeacht of het in de dienstverlening, de zorg of de industrie is. Hij presenteert een heldere aanpak en geeft enkele concrete voorbeelden en cases die de theorie ondersteunen en aanschouwelijk maken voor iedereen.

21.30 uur 
Afsluiting en networking borrel

Kosten

Zzp’ers en freelancers kunnen tegen een scherp tarief van € 195,- excl. btw deelnemen. Voor medewerkers van Flexbrain en Infraflex is het seminar kosteloos. Bij deelname aan dit avondseminar krijg je het boek Lees! Van Jan-Willem van den Brandhof cadeau!

>>Avondseminar 'Methoden die werken' in samenwerk...