+31 (0) 30 602 16 17

Avondseminar 'Hoe maak ik een succes van mijn project'

7 november 2017, Van der Valk Houten

Avondseminar 'Hoe maak ik een succes van mijn project'

Op 7 november organiseren Brainnet en Managementboek voor de tweede keer een seminar voor (zelfstandig) professionals gericht op de persoonlijke effectiviteit. Het thema van deze avond is: ‘Hoe maak ik een succes van mijn project’. Je krijgt praktische inzichten en handvaten hoe je met meer succes je project laat slagen.

Sprekers van de avond zijn:

  • Rudy Kor, organisatieadviseur en auteur van bestsellers zoals Werken aan projecten
  • Nicoline Mulder, directeur van Mulder Projectmanagement en auteur van onder andere Help, ik heb een opdrachtgever!
  • Roel Wessels, projectmanager en auteur van de bestseller De complete projectmanager.

Programma

18.00 uur ontvangst en light walking dinner

18.30 uur Welkom

18.45 uur Samen naar de kern van je project (Rudy Kor)

Rudy Kor licht kort en bondig, en met de nodige humor, toe hoe je ingewikkelde plannenmakerij voorkomt en samen snel tot de kern komt. De methode Project Canvas helpt bij het komen van idee naar het eerste overzicht van het waarom en hoe. Als besloten wordt om door te gaan, dan vormt het uitgewerkte canvas een goed startpunt voor het opstellen van het ‘project contract’ (PID, projectplan, projectopdracht). Het canvas in kernwoorden: snelheid, interactie, visualiseren, motivatie, gemeenschappelijke taal, pragmatiek, dialoog en eigenaarschap.

19.30 uur Koers houden (Nicoline Mulder)

We leven in een tijd waarin veranderingen steeds sneller gaan, waarin chaos en onvoorspelbaarheid de boventoon voeren. Daarom pleit Nicoline Mulder voor ‘chaordisch projectmanagement’. Dit principe gaat uit van gebruik van de complexiteit om een project robuuster te maken, de organisatie flexibeler en het project geliefd in de omgeving. Hoe dit samenspel eruit ziet, laat zij jou ervaren.

20.15 uur Social networking break

20.45 uur De complete projectmanager (Roel Wessels)

In een wereld waarin projecten steeds complexer worden en er een roep is om allesomvattende methoden, is er juist een behoefte aan eenvoud. Terug naar de kern dus, zodat je in staat bent om de nuttige elementen uit de vele beschikbare methoden en leiderschapstechnieken te combineren en om te begrijpen hoe je ze toepast in je eigen stijl. Het zijn namelijk niet de methoden die het verschil maken, maar jij die ze toepast! Roel Wessels neemt je aan de hand van praktijkvoorbeelden en anekdotes mee terug naar de essentie van projectmanagement.

21.30 uur afsluiting en borrel

Locatie

  • Hotel Van der Valk Houten
  • Hoofdveste 25 3992 DH Houten

Kosten

Zzp’ers en freelancers kunnen tegen een scherp tarief van € 195,- excl. btw deelnemen. Daarnaast krijg je het boek Persoonlijke effectiviteit in projecten van Stef de Bont cadeau!

Reserveer snel jouw plek want vol=vol!

>>Avondseminar 'Hoe maak ik een succes van mijn p...